The Embassy

Negresa



cacao

45 min

- porţii
Adaugata de laura.zarioiu

La data de 8/1/2010
5 din 1 voturi

Vizualizari: 2532
bucatarie Romania

Toate

Ingrediente

Mod de preparare

Pas 1


Se pune laptele cu margarina taiata cubulete si cu zaharul pe foc. Se amesteca pana se topesc. Se pune cacaoa si se amesteca bine. Se iau 10 linguri din compozitie si se pun intr-o oala mica, iar restul compozitiei se lasa sa se racoreasca. In oala cea mica se pune si ciocolata(se pastreaza si pentru glazura).

Pas 2


Se separa ouale. Se bat albururile spuma impreuna cu un praf de sare.

Pas 3


Dupa ce s-a racorit se adauga unu cate unu galbenusurile. Se pune si zaharul vanilinat si putina esenta de rom. Se adauga albururile peste galbenusuri si se amesteca usor compozitia. In faina cernuta se pune praful de copt si se pune faina treptat peste compozitie.

Pas 4


Se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia in tava si se baga la cuptorul preincalzit. Se coace circa 20-25 min la foc potrivit, este gata cand dupa ce iese scobitoarea curata din compozitie. Ciocolata cu cele 10 linguri se topesc si se toarna peste negresa scoasa din cuptor.

Trebuie sa fi logat pentru a trimite mesaj administratorilor

Recomandă prietenilor tăi reţeta!